Rosino's blog

Rosino's blog

Östen har flyttat

Cats and morePosted by Lena 2011-12-26 18:58:50
Igår, på juldagen, flyttade Östen på prov till ett nytt hem. Vi har kommit överens om att testa hur det går, om han inte verkar trivas eller om hans nya familj inte trivs med honom så får han komma tillbaka.


Jag förde honom dit, och han gick omkring i hela huset och tittade sig omkring och jamade. Han kände antagligen också lukten av en främmande katt eftersom de mist sin katt bara för några dagar sedan.


Det kan nog ta ett tag innan han känner sig hemma, han har ju bott hos oss sedan han var 4 månader med en massa andra katter runt sig, och också hos uppfödaren Erica fanns flera katter. Så det här är hans första tid som ensamkatt.


Jag fick just rapport att Östen varit oroliga vissa perioder i senaste natt och gått omkring och jamat. Idag hade de varit borta några timmar och han verkade nog ha saknat dem.


Hoppas att det kommer att gå bra, men går det så går det inte - då får han flytta tillbaka igen. Vi ska ge det några dagar, som tur är så är hans nya matte och husse jullediga och har bättre tid med honom. Och så kanske det inte är så stor katastrof fast de inte får sova så bra på nätterna smileyHär kommer några bilder på Silia också, hon verkar åtminstone att ha anpassat sig bra smiley

och så tog jag några nya bilder på Molly också
  • Comments(0)//blog.rosinos.eu/#post104